Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveket.
Részletek: https://www.netenbolt.hu/adatvedelmi_nyilatkozat

Karácsonyi dekorfény 300 ledes(30m)meleg fehér-kültéri-beltéri

9.990 Ft

Leírás

  • Kombinálható - ez az egyedülálló világítás tökéletes lesz karácsonyi díszként. Meleg fehér színnel világít, aminek köszönhetően minden belső és külső tárgy egyedivé válik. Az égősort a hálózat táplálja, így nem kell aggódnia az akkumulátor folyamatos cseréje miatt. Az égősorok sorolhatók,végükön lévő csatlakozóval akár több fényfüzért is egymás után köthetünk . Ez az opció rendkívül hasznos házak vagy nagyobb fák díszítésekor, például a kertben.
  • VAKU FUNKCIÓ - ez messze a legnagyobb előnye ennek a terméknek. Tökéletes mindenféle elrendezéshez. Az állandó megvilágítás mellett egyetlen csillogó pontja is van, amelyek gyönyörű fehér fénnyel szikráznak, karaktert adva az egész dekorációnak. A végeredmény eső hó vagy csillogó fagy benyomását kelti.
  •  300 LED - A LED izzók, sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások, mert működéskor nem adnak le hőt. Ezenkívül hosszú, 15 000-35 000 órás üzemidő jellemzi őket. A dekoráció 300 LED-ből áll, 30 m kábelen(teljes hossz:31,6m), amelyek még a legsötétebb belső tereket is megvilágítják, és hangulatossá teszik. Most nyugodtan megvilágíthatja még a legnagyobb karácsonyfát, a kert fáját vagy akár egy nagy házat is. 
  • VÍZÁLLÓ - A dekoráció vízálló besorolása IP44, ami azt jelenti, hogy védve van a kifröccsenő víz ellen. Tökéletes lesz mind a lakásban, mind a kertben, és feldíszíti a bejárati ajtót vagy a kertet.
  • LEÍRÁS - világítás típusa LED fény színe: melegfehér LED-ek száma: 300 vízálló osztály: IP44 tápegység: hálózati hálózat: 9W feszültség: 220V teljes hossz: 31,6 m súly: 0,75 kg súly a csomagban: 0,8 kg Zöld kábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.